Coaching voor jou en je team

Ik werk zowel met individuen als met teams. Je bent als mens ook altijd èn een uniek persoon èn lid van groepen of teams. Je functioneren in teams bepaalt in sterke mate hoe jij en anderen jou als individu ervaren.

Lid zijn van een team is wat we in deze tijd ook steeds opnieuw moeten vormgeven. In werkorganisaties is voortdurend aandacht voor verandering en ontwikkeling, die steeds vaker ‘uit de mensen zelf’ hoort te komen. Hoe je dat doet weten we vaak niet zo goed. Tot voor kort vertelden onze leidinggevenden immers wat er van ons werd verwacht, of dat nou effectief was of niet.

In mijn werk in organisaties heb ik me altijd gericht op ontwikkeling vanuit mensen zelf. Ik heb uitgebreid geëxperimenteerd met verschillende werkvormen om dat mogelijk te maken. Om mensen te helpen ontdekken welke bijdrage zij vanuit hun eigen zin kunnen leveren aan verandering. En daarbij in verbinding te zijn met anderen. Die ervaring en mijn creativiteit stel ik graag beschikbaar.