Vertrouwer en vragen-steller

Ik ben geboren in 1968 en woon met mijn vriendin en onze zoon in Utrecht. Mijn werkervaring heb ik vooral opgedaan in grote overheidsorganisaties, eerst als communicatieadviseur en later ook als coach en begeleider van mensen in ontwikkeling. De kern van mijn persoonlijke vakmanschap is voor mij heel transparant geworden: ik help je (opnieuw) contact te maken met wat bij jou hoort en om inzet en ontwikkeling vraagt. Ik help je vertrouwen op je eigen zin en talenten.

Transparantie en verbinding

Hetzelfde doe ik voor teams, waarbij persoonlijke transparantie en onderlinge verbinding helpt om (nog meer) doelgericht samen te werken. Die eigen zin, ook van teams, staat voor mij voor je innerlijke weten, je drijfveren, je bezieling, waarmee je werkt op je eigen energie of ‘flow’.

Rust, ruimte en respect

Ik ben een goede vragensteller die werkt vanuit rust, ruimte en respect. Tegelijkertijd ben ik scherp en betrokken, creatief en onorthodox in mijn aanpak. Daarbij zoek ik naar wat jij of jouw team precies nodig hebben, in werkvorm, stijl of plek. Als het nuttig of nodig is, werk ik daarbij samen met één of meer van mijn partners.

Door de (erkende) opleidingen en trainingen die ik heb gevolgd ben je ervan verzekerd dat ik jou en je team vakkundig begeleid. Mijn ervaring staat me niet in de weg om mijn intuïtie te blijven volgen en werken op routine uit de weg te gaan.