Aansluiting bij jouw behoefte

Bij individuele coaching werken we op de plek die wij samen uitkiezen. Of we gaan bijvoorbeeld een eind wandelen. Mogelijkheden genoeg.

Doen wat past en helpt

De gesprekken kunnen zich richten op effectief gedrag, waarbij we gebruik maken van ‘klassieke’ methodiek of een traject dat je helpt om jezelf flink uit te dagen. Als de vraag meer gericht is op de kwaliteit van je werk en persoonlijk leven (life-coaching), werk ik graag met het onbewuste en de enorme schat aan innerlijk weten en eigen zin die daarin voor jou beschikbaar is.

Werken met wat er is

Bij teams werk ik graag met methoden die individuele kwaliteiten en behoeften transparant maken, om vervolgens elkaars mogelijkheden beter te leren benutten (de kracht van het verschil, inzichten uit de Jungiaanse psychologie). Daarnaast zet ik graag werkvormen in die helpen contact te maken met jullie diepere motivatie (verhalen vertellen) en gespreksvormen (dialoog) die bijdragen aan veel meer kwaliteit en plezier in jullie onderlinge contact.

Een goede start maken

Samenwerking vraagt allereerst om een goede kennismaking. En een verkenning van de vraag waarmee we aan de slag kunnen. Vrijblijvend en zonder kosten. Besluiten we verder te gaan, dan doe ik een voorstel voor een vervolg, met een indicatie van de kosten.

Zijn we het daarover eens, dan gaan we aan de slag. Als het nuttig of nodig is, werk ik samen met één of meer van mijn partners.

In de regel reken ik een uurtarief van 80 euro voor particulieren, en 95 euro als zakelijk tarief. Voor een reeks gesprekken kunnen we een korting afspreken. Deze tarieven zijn exclusief btw.